Симеон Кобургготски – виновникът, заради когото никога повече в България

...
 Симеон Кобургготски – виновникът, заради когото никога повече в България
Коментари Харесай

Жалък Симеон! Жалък „Оня му“ от Банкя!

 Симеон Кобургготски – виновникът, поради който в никакъв случай повече в България няма да се сложи въпросът тя да се върне в традициите си, а точно да бъде монархия! Но да има български цар, а не издънка на пияниците и комарджиите от рода на Кобургите – отговорни, прочее, за няколко български национални произшествия! Виновни, прочее, и ония цървуланковци, отпред със Стефан Стамболов, които взеха решение да вършат „ цивилизационен избор “, каквито са и идващите, по-следващите, предходните и днешните български цървули, неизвестно за какво наричани „ политически хайлайф “?!
Но Симеон се срина дефинитивно – да придружаваш телохранителя си, с цел да си запазиш парцелите, това е демонстрация на дебилщината на целия Кобургготски жанр! Следващото ръководство на България би трябвало да го изгони дефинитивно от Родината и да не разрешава в никакъв случай повече представител на Кобургите да влиза в България!…

Вождът Му от Банкя, който очевидно се претърпява като Цар, надали не от рода на Кобургите, някак си искрено дебелашки разгласи, че Той е Първият, който посещавал Саудитска Арабия – идеологическият и финансов център на ислямизма в Близкия Изток и по света?! Това за горделивост ли е, М..рагеньо, за горделивост ли е Намазана с Мас Филийо – ами попитай твоя „ другар “, българският Патриах, дали Православието се отнася позитивно към Злото, олицетворявано таман от твоите днешни домакини?! Да се гордееш, че си посетил Ядрото на Злото, наречено ислямски фундаментализъм, че си се срещнал с родителите на Ислямска Държава, в случай че и зад това да прикриваш персоналните си бизнес ползи, е Грях, драги ми М..рагеньо! Грях, който в никакъв случай няма да ти бъде простен, неуважаеми СИК-аджийо!

Иначе откъм гърба, зад „ Царя “ и Бодигарда Му, цяла плеяда неугледни хорица – политици, някакви, може би д..били? Не – и..иоти, сър! И някакви смешни публицисти, някои дори заметнали забрадки – може би кандидатки за любовници на вождовете на Ислямска Държава?!

Нищета, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и приятели, цялостна мизерия, българска мизерия, желая да кажа! Не забравяйте обаче, че зад цялата тази мизерия стои един презрян народ, който разрешава всичко това! Д..били? Не, и..иоти, сър!… Жалък „ Цар “, презрян Бодигарда Му, жалка свита, презрян народ! Това е ситуацията!…

Людмил Георгиев

Виж всички публикации от Людмил Георгиев-->
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР